Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Στην εταιρεία AJ.J GROUP 01 – Μαρματοτεχνίτης (marble technician) διαθέτουμε τα δικά μας μηχανήματα για συντήρηση ή αναβάθμιση οποιουδήποτε μαρμάρου και αυτό είναι προς όφελος του πελάτη ανάλογα με το τι επιθυμεί.

 

Μπορούμε να μεταμορφώσουμε ένα οποιοδήποτε παλιό μάρμαρο δηλαδή με ανοικτούς πόρους, γδαρσίματα ή μάρμαρα τα οποία είναι θαμπά να τα ανανεώσουμε και να τα κάνουμε να φαίνονται εντελώς καινούργια.

 

Η τεχνική μας ομάδα αναλαμβάνει από την απλή συντήρηση των μαρμάρινων δαπέδων σας έως την εξειδικευμένη εργασία συντήρησης μνημείων.

 

Όλες οι εργασίες εκτελούνται με σύγχρονες μεθόδους και με άριστα αποτελέσματα.

 

Ειδικός καθαρισμός, επαναφορά σε αρχική όψη, λείανση και υάλωση, μικροψιγματοβολές, υδροβολές, συντήρηση μνημείων, συντήρηση έργων τέχνης, αδιαβροχοποιήσεις, αφαίρεση Graffiti.

 

Σημαντικές βελτιστοποιήσεις των δαπέδων με φιλικούς τρόπους προς το περιβάλλον, τον χώρο και τους επισκέπτες. Καμία χρήση επικίνδυνων προς την υγεία υλικών υάλωσης. Το γυάλισμα πραγματοποιείται σε μέγιστο βαθμό με την χρήση διαμαντιών λείανσης και νερού.

 

Γυάλισμα ανθεκτικό και με μακροχρόνια αποτελέσματα. Το τελικό βήμα μετά την επεξεργασία είναι η αδιαβροχοποίηση. Παράλληλα ενισχύουμε και την αντιολίσθηση με την χρήση των αδιαβροχοποιητών μας. Το τελικό αποτέλεσμα είναι μια επιφάνεια απολύτως ασφαλής και ανθεκτική!

 

icons1

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

icons2

ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

icons3

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

icons3

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

icons3

ΑΡΙΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

icons3

ECO FREINDLY